تعمیرگیربکس

  1. خانه
  2. chevron_right
  3. مجله تعمیرگاه
  4. chevron_right
  5. تعمیرگیربکس

تعمیر گیربکس خشک -تهران مدرن

گیربکس ها قطعات پیچیده ای از ماشین آلات هستند که باید با دقت زیادی نصب شوند و به همان دقت تعمیر شوند. هر زمان که نیاز به تعمیر گیربکس خود دارید، مهم است که مطمئن شوید که مراحل صحیح به ترتیب درست انجام می شود. طی سال‌ها، تکنیک‌های تعمیر و سرویس برای افزایش عملکرد و طول عمر دستگاه بهینه‌سازی شده‌اند به همین دلیل باید برای تعمیر گیربکس به افرادی مراجعه کنید که دانش به روز شده و کافی در امر سرویس و تعمیر گیربکس در اختیار دارند.خودرو از بخش های مختلف و متفاوتی تشکیل شده است که هماهنگی و کارکردن تمامی این بخش ها در کنار هم سبب حرکت خودرو می شود اگر یکی از این بخش ها دچار مشکل شود حرکت و شتاب خودرو نیز دچار اختلال خواهد شد. در خودرو برخی از قطعات نسبت به باقی قطعات اهمیت بالاتری دارند و خرابی آن ها و یا عدم تعمیر درست این قطعات سبب عدم حرکت خودرو و یا خرابی باقی بخش های خودرو می شود یکی از این قطعات که در شتاب خودرو نقش مهمی را ایفا می کند گیربکس خودرو است.

گیربکس یکی از قطعاتی است که در تمام خودرو ها به کار می رود و به عنوان واسطه ی بین موتور و چرخ های خودرو سبب می شود تا شتاب تولید شده توسط موتور به چرخ های خودرو منتقل شود و خودرو حرکت کند. اینکه خودرو می تواند با شتاب و سرعت های مختلف حرکت کند ناشی از سلامت گیربکس است.

گیربکس ها با توجه به نوع و بخش هایی که در ساخت آن ها به کار رفته است و به تخصص جداگانه ای برای تعمیر نیاز دارند، تعمیر گیربکس امری کاملا تخصصی است و باید توسط افراد متخصص انجام شود تا نتیجه ی کار رضایت بخش باشد.در گذشته گیربکس ها تنها به صورت دستی بودند اما در حال حاضر و با توجه به پیشرفت های صورت گرفته گیربکس ها اغلب به صورت اتومات و یا نیمه اتومات هستند که دانش جداگانه ای را برای تعمیر می طلبد.

مراحل تعمیر گیربکس

در ابتدا خرابی گیربکس به دو روش مشخص و شناسایی می شود، در زمان سرویس خودرو یا بروز نشانه های خرابی در اغلب موارد خرابی گیربکس با نشانه هایی بروز می کند مانند خلاص شدن دنده یا صداهای عجیب و غریب. پس از بروز هر نشانه ی غیر عادی باید به مراکز معتبر برای تعمیر گیربکس مراجعه کرد

در گام بعدی تکنسین متخصص با توجه به نشانه ها علت خرابی را حدس می زند اما برای مشخص شدن دقیق تر باید گیربکس به دقت از خودرو خارج شود.

اگر علت خرابی کمبود و یا فاسد شدن روغن گیربکس باشد نیازی به خارج کردن گیربکس از خودرو نیست و تنها با جایگزین کردن روغن این مشکل رفع می شود.

اگر خرابی ناشی از قطع شدن اتصالات سیستم برقی گیربکس و یا پارگی و شکستگی چرخ دنده ها باشد باید گیربکس را از خودرو برای بررسی دقیق میزان آسیب وارد شده خارج کرد.

پس از بررسی دقیق مشخص می شود که آیا آسیب وارد شده قابل تعمیر است و یا نیاز به تعویض کامل گیربکس است .با توجه به اینکه تعویض کامل گیربکس هزینه ی زیادی در پی دارد اگر آسیب وارد شده قابل تعمیر باشد باید از تعویض گیربکس خودداری کرد.

در انتها پس از تعمیر باید گیربکس دوباره به دقت داخل خودرو قرار داده شود و تمامی اتصالات به درستی به گیربکس متصل شوند.

علت اصلی و عمده اغلب خرابی های شدید گیربکس عدم تعویض به موقع روغن گیربکس و عدم سرویس گیربکس در زمان های تعیین شده توسط شرکت سازنده هستند.

امتیاز ما
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست